PPF paint protection Film

-Premium Shield-

Protect your invest

Try it Yourself

U kent het wel:

u rijdt achter een vrachtauto of er komt een tegenligger tegemoet en ineens – tik! – steenslag. U kijkt naar uw ruit. Gelukkig, die is nog heel. Maar grote kans dat er wel een steenslagpitje in de lak zit… Toch jammer van uw mooie (nieuwe) auto. Want zeg nou zelf, wie wil er nou met een oud uitziende beschadigde wagen rondrijden?

Why Premiumshield

 Wie of wat is PremiumShield?

 
 

PremiumShield® is een Amerikaanse fabrikant die sinds jaar en dag Paint Protection Films (ook wel PPF genoemd) produceert.
Zij ontwikkelen glasheldere zelfhelende polyurethaanfilms voor de hi-end automotive en OEM industie. Door de State-of-the-Art productietechniek zijn de producten uniek te noemen.

Zo hebben deze films bijvoorbeeld een toplaag die uniek vuil- en krasbestendig is. Nóg bijzonderder is het feit dat lichte krassen vanzelf wegtrekken zónder er iets aan te moeten doen. Binnen enkele minuten is het oppervlak weer zo glad als voorheen!

Revolution

Met een levensduur van ’levenslang’ wordt de tijd bedoeld vanaf installatiedatum van Elite SH (PSH-3495) op een bepaald voertuig en zo lang als deze in het bezit is van dezelfde eigenaar. Anders is de levensduur 10 jaar.